Olen 29-vuotias oululainen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Toimin myös maakuntavaltuustossa ja -hallituksessa. Lähdin politiikkaan mukaan vuonna 2008, jolloin kiinnostus politiikkaa kohtaan heräsi, koska halusin vaikuttaa ympärillä tapahtuviin asioihin. Valitsin puolueeksi Perussuomalaiset, ainoan maahanmuuttokriittisen puolueen, jonka perusarvot kohtasivat omien arvojeni kanssa. Lähtökohdat poliittiselle päätöksenteolle tulee olla suomalaisten etujen ajaminen, suomalaisen identiteetin, kielen ja kulttuurin vaaliminen, sekä kansallismielisyys. Ihmisten arkipäivää koskevien päätösten tulee olla lähtöisin heiltä itseltään, eikä päätöksentekoa tule ohjata ylhäältä käsin. Mielestäni politiikan tulee olla avoimempaa ja kansanvaltaisempaa.

Viime eduskuntavaaleissa sain yli 2500 ääntä ja kuntavaaleissa olin Perussuomalaisten ääniharava sekä Oulussa, että koko Pohjois-Pohjanmaalla. Kiitän jokaista äänestäjääni, ja toivon, että ihmiset aktivoituvat äänestämään myös näissä eduskuntavaaleissa. Tarvitsemme päättäjiksi ihmisiä, jotka ymmärtävät, että vastuuttoman rahankäytön ja holtittoman maahanmuuton seurauksena vaarannamme peruspalvelut suomalaisilta. Päätökset, joita nyt teemme, ratkaisevat Suomen tulevaisuuden. Minä haluan, että Suomi on aidosti elinvoimainen, turvallinen ja viihtyisä maa, jossa huolehditaan ensisijaisesti suomalaisten tarpeista.

Työskentelen kansanedustaja Olli Immosen avustajana, ja koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi, eläintenhoitaja sekä ylioppilas. Työ eduskunnassa on opettanut paljon, ja vaikuttamisen keinot politiikassa ovat tulleet sitä kautta hyvin tutuiksi. Vapaa-ajalla harrastan muun muassa metsästystä, agilityä ja moottoripyöräilyä. Asun Oulujokivarressa Lapinkankaalla avomieheni ja kolmen spanielin kanssa, ja arkeamme rytmittää myös kotikanala sekä kesälampaat.

LUOTTAMUSTOIMET
Oulun kaupunginhallituksen jäsen, 2017 –
Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen jäsen, 2017 –
Valtuutettu, 2012 –
Maakuntavaltuutettu, 2013 –
Puheenjohtaja, Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitoksen johtokunta, 2013 – 2017
Jäsen, Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta MTS, 2015 –
Puheenjohtaja, Oulun ja Kainuun Perussuomalaiset Nuoret, 2012 –
Kirjuri, Suomen Sisu ry, 2015 –
Hallituksen jäsen, Perussuomalaiset Nuoret ry, 2009 – 2010
Varapuheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret ry, 2011 – 2013
Varajäsen, Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta MTS, 2014 – 2015
Varajäsen, BusinessOulu, 2013 – 2017

KOULUTUS
Ylempi tradenomi (liiketalous), OAMK, 2017-
Tradenomi (liiketalous), OAMK, 2012
Eläintenhoitaja, Ammattiopisto Lappia, 2012
Ylioppilas, OSYK, 2008

TYÖHISTORIA
Kansanedustajan avustaja, 2011 –
Harjoittelija, If Vahinkovakuutusyhtiö, 2010
Harjoittelija, Koirahoitola Louen Hurttahotelli, 2010 – 2012
Myyjä, S-market Kello, 2009
Palveluvastaava, SOL Palvelut, 2009 – 2011

MUUT JÄSENYYDET
Suomen Sisu ry
Oulu MC ry
Olhavan Riistamiehet ry
Iin seudun riistanhoitoyhdistys
Oulun Koirakerho ry
Pohjois-Suomen Spanielikerho ry
Kennelliitto
Pateniemen Polunpolkijat ry
Amerikancockerspanielit ry