Olen 27-vuotias oululainen kaupunginvaltuutettu. Lähdin politiikkaan mukaan vuonna 2008, jolloin kiinnostus politiikkaa kohtaan heräsi, koska halusin vaikuttaa ympärillä tapahtuviin asioihin. Valitsin puolueeksi Perussuomalaiset, ainoan maahanmuuttokriittisen puolueen, jonka perusarvot kohtasivat omien arvojeni kanssa. Lähtökohdat poliittiselle päätöksenteolle tulee olla suomalaisten etujen ajaminen, suomalaisen identiteetin, kielen ja kulttuurin vaaliminen, sekä kansallismielisyys. Ihmisten arkipäivää koskevien päätösten tulee olla lähtöisin heiltä itseltään, eikä päätöksentekoa tule ohjata ylhäältä käsin. Mielestäni politiikan tulee olla avoimempaa ja kansanvaltaisempaa.

Viime eduskuntavaaleissa sain yli 2500 ääntä. Kiitän jokaista äänestäjääni, ja toivon, että ihmiset aktivoituvat äänestämään myös kuntavaaleissa, sillä puolueiden valtasuhteilla ja ihmisten henkilökohtaisilla äänimäärillä on valtava merkitys kuntapolitiikassa. Näissä kuntavaaleissa olen ehdolla jatkokaudelle valtuustoon. Tarvitsemme päättäjiksi ihmisiä, jotka ymmärtävät, että vastuuttoman rahankäytön seurauksena vaarannamme peruspalvelut nuorilta ja tulevilta sukupolvilta. Päätökset, joita nyt teemme, ratkaisevat kuntien ja Suomen tulevaisuuden. Minä haluan, että Oulu on aidosti elinvoimainen, turvallinen ja viihtyisä kaupunki, jossa huolehditaan ensisijaisesti oululaisten tarpeista.

Työskentelen kansanedustaja Olli Immosen avustajana, ja koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi, eläintenhoitaja sekä ylioppilas. Työ eduskunnassa on opettanut paljon, ja vaikuttamisen keinot politiikassa ovat tulleet sitä kautta hyvin tutuiksi. Vapaa-ajalla harrastan metsästystä, agilityä ja moottoripyöräilyä. Kasvatan myös koiria kennelnimellä Karumetsän. Asun Pateniemessä avomieheni ja kolmen spanielin kanssa, mutta alamme rakentaa hirsitaloa Lapinkankaalle tulevana kesänä.

LUOTTAMUSTOIMET
Valtuutettu, 2012 –
Maakuntavaltuutettu, 2013 –
Puheenjohtaja, Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitoksen johtokunta, 2013 –
Jäsen, Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta MTS, 2015 –
Puheenjohtaja, Oulun ja Kainuun Perussuomalaiset Nuoret, 2012 –
Kirjuri, Suomen Sisu ry, 2015 –
Hallituksen jäsen, Perussuomalaiset Nuoret ry, 2009 – 2010
Varapuheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret ry, 2011 – 2013
Varajäsen, Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta MTS, 2014 – 2015
Varajäsen, BusinessOulu, 2013 –

KOULUTUS
Tradenomi (liiketalous), OAMK, 2012
Eläintenhoitaja, Ammattiopisto Lappia, 2012
Ylioppilas, OSYK, 2008

TYÖHISTORIA
Kansanedustajan avustaja, 2011 –
Harjoittelija, If Vahinkovakuutusyhtiö, 2010
Harjoittelija, Koirahoitola Louen Hurttahotelli, 2010 – 2012
Myyjä, S-market Kello, 2009
Palveluvastaava, SOL Palvelut, 2009 – 2011

MUUT JÄSENYYDET
Suomen Sisu ry
Oulu MC ry
Olhavan Riistamiehet ry
Iin seudun riistanhoitoyhdistys
Oulun Koirakerho ry
Pohjois-Suomen Spanielikerho ry
Kennelliitto
Pateniemen Polunpolkijat ry