KUNTAVAALIT ovat pian täällä. Huhtikuussa meillä on mahdollisuus uudistaa kunnallista päätöksentekoa - mutta vain, jos äänestät!
Jenna Simula

”Tahdon olla tekemässä perussuomalaisempaa Oulua, ja jatkaa kunnallispolitiikassa aloittamaani työtä, joten olen ehdolla jatkokaudelle Oulun valtuustoon.”

Perussuomalaisilla on nyt iskun paikka: voimme nostaa merkittävästi valtuutettujemme määrää kaikissa Suomen kunnissa, myös Oulussa.

Mitä useampi perussuomalainen menee näissä vaaleissa läpi, sitä suurempi painoarvo politiikallamme on. Voimme viedä vallan vanhoilta puolueilta, ja tehdä Oulustakin perussuomalaisemman. Meille perussuomalaisille tärkeintä on, että kuntalaiset saavat laadukkaat peruspalvelut – kun ydintehtävät ovat hoidossa, voidaan vasta miettiä mihin muuhun meillä olisi varaa. Taloudellinen tilanne on todella haasteellinen, joten turhat lupaukset olisi jokaisen viisasta jättää tekemättä.

Veronkorotusten tie on käyty loppuun, eikä syömävelan ottaminen ole reilua tuleville sukupolville, joille lankeaa maksajan osa.

Pannaan yhdessä asiat tärkeysjärjestykseen!