EHDOLLA 2023

Eduskuntavaalit pidetään 2. huhtikuuta. Haen jatkokautta.

Suomi tarvitsee perussuomalaista otetta: asiat on pantava tärkeysjärjestykseen. Meille perussuomalaisille tärkeintä on käyttää rahat viisaasti suomalaisten hyväksi.

Tärkeintä on siis toimia suomalaisten edunvalvojana ja tehdä päätöksiä, joilla Suomi pidetään turvallisena paikkana meille suomalaisille.

Urasuunnitelmani muuttuivat politiikan myötä, eikä varsinaiset tavoitteeni ole alunperin liittyneet politiikkaan. Nyt kansanedustajana koen kuitenkin olevani juuri oikeassa paikassa: siellä, missä pääsen vaikuttamaan asioihin. Vastapainona eduskuntatyölle olen pitänyt tärkeänä pitää alueelliset asiat lähellä. Maakunnan ja kaupungin luottamustoimissa näkee konkreettisesti, miten eduskunnassa valmisteltavat ja tehtävät päätökset vaikuttavat ruohonjuuritasolla.

Olen syntyperäinen oululainen, pienen pojan äiti, ja asun Oulun jokivarressa Lapinkankaalla. Perheemme arkea rytmittää koirat, kanat ja kesälampaat. Vapaa-ajalla liikun luonnossa ja metsästän. Koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi ja eläintenhoitaja.

Minulla on …

ROHKEUTTA SANOA. Suomi tarvitsee meitä rohkeita ihmisiä, jotka uskaltavat nostaa ongelmia ja erilaisia näkemyksiä esille oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joojoo-miehiä politiikka ei kaipaa.

KYKYÄ TEHDÄ. Etsin ongelmiin ratkaisuja, vieden yhteistyöllä niitä eteenpäin.

PERUSARVOT. Tärkeintä on rakentaa sellaista Suomea, jossa on turvallista elää, yrittää ja perustaa perhe.